Volume Lashes/Wimperextensions

Voor een nog vollere Glamour look!

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: Met wimperextensions blijft u er altijd verzorgd en absoluut vrouwelijk uit zien!

De nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions zijn ‘(Russian) Volume Lashes’ (ook wel 3D wimperextensions genoemd). Bij deze techniek worden er meerdere ultradunne wimperextensions per natuurlijke wimper geplaatst. U kunt kiezen voor 2D tot en met 6D (6 wimperextensions per natuurlijke wimper). De wimperextensions zijn nagenoeg gewichtloos, zacht en geven hierdoor een geweldige draagcomfort. Deze techniek is uiterst geschikt voor vrouwen die van nature niet zo veel natuurlijke wimperharen bezitten of die een nog voller resultaat willen behalen dan bij de One By One wimperextensions.

 

Salon SanTari werkt met topkwaliteit wimperextensions van het merk LashTag. Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De wimperextensions voelt u niet zitten, zien er natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar en de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de natuurlijke wimpers, mits ze zijn geplaatst door een gediplomeerde styliste en goed worden onderhouden.

De duur van de behandeling is: 3,5 uur (nieuwe set)

Gelieve onopgemaakt op de afspraak te verschijnen en geen contactlenzen te dragen tijdens de behandeling. Wanneer er oog make-up verwijderd dient te worden tijdens de behandeling, wordt de desbetreffende tijd gecompenseerd met de behandeling en wordt er €5 extra in rekening gebracht.


Voordelen van wimperextensions: