Cursus Henna Brows

"Become a Henna Brow Stylist"

Henna brows zijn super populair, het is daarom verstandig deze behandeling in uw salon te introduceren. Henna verf heeft een andere werking dan reguliere verf waarbij we ontzettend precies te werk gaan. Tijdens deze cursus leert u alle in en outs over de henna en het perfect aanbrengen van de verf. Er wordt inhoudelijk niet op het waxen ingegaan. Let op: u dient een eerder behaald certificaat te kunnen overhandigen, wanneer u elders een opleiding heeft gevolgd kunt u uiteraard zonder problemen bij ons de cursus volgen.

U ontvangt een Supercilium Henna starterspakket en een erkent certificaat. De cursus is een praktijkgerichte training. Na de cursus kunt u voor vragen altijd nog bij ons terecht. U heeft voor deze workshop 2 modellen nodig, hier dient u zelf voor te zorgen! De gehele workshop duurt ongeveer 2,5uur.

Bij interesse in een training kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.

Inhoud van de training: Uitleg van het starterspakket. Infomatie over de henna. Vorm bepalen. Antwoord op alle vragen

Programma van de training: Ontvangst, theorie en uitleg over uw starterspakket. Oefenen op uw eerste model onder begeleiding. Korte pauze. We gaan verder met het oefenen op uw tweede model. Een extra vragenronde. Einde van de trainingsdag en ontvangst van uw certificaat.

 

Cursus Henna brow €249,- excl. 21% BTW
(incl Supercilium starterskit twv €119,- , certificaat)
 


 Inhoud Supercilium starterskit