Cursus Threading

Vergroot je Brow knowhow met Threading!

Alle haren in het hele gezicht kun je verwijderen met een katoenen draadje. Een epileer techniek uit het Midden-Oosten, die nu ook in het Westen steeds populairder wordt.

Threading is een snelle, effectieve, hygiënische techniek die vele voordelen heeft. Je hoeft niet te wachten totdat je wax warm is maar kunt gelijk beginnen en het is geschikt voor elk huidtype. Het pakt zelfs de kleinste haren van 1mm en snorharen mee en verwijderd deze met wortel en al met een gladde huid als resultaat. Hierdoor blijven de haren weg en krijgt de klant geen stoppels wanneer ze terug groeien.

Deze behandeling is een mooie aanvulling op het dienstenpakket van onder andere schoonheidsspecialisten en visagisten.

Bij de cursus zit een starterspakket inbegrepen, waarmee je na de cursus gelijk behandelingen mee kunt geven. Je dient zelf 1 model mee te nemen naar de cursusdag.


Cursus Threading €159,- ex btw  incl Certificaat, Theorieboek en Starterskit 
Duur: 2 uur (kan uitlopen)

We werken met kleine groepen van maximaal 2 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl. Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).

Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.

 
 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.