Wimperextensions One By One

Altijd prachtige, lange wimpers!

Het is mogelijk om op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen te hebben. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vast zitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange volle wimpers lijken veel groter, openen uw gezicht en versterken uw uitstraling.

One By One Wimperextensions zijn een wereldwijde trend en zéér populair bij buitenlandse sterren en bekende Nederlanders. Het effect van wimperextensions moet u eigenlijk met eigen ogen zien of ervaren. Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: Met wimperextensions blijft u er altijd verzorgd en absoluut vrouwelijk uit zien!

Salon SanTari is official trainer van #LashTag en werkt met topkwaliteit wimperextensions van #LashTag. Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De wimperextensions voelt u niet zitten, zien er natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar en de wimpers blijven zacht en flexibel.

Voordelen Wimperextensions One By One:

Salon SanTari werkt ook met Ellipse/ Flat lashes. Dit zijn de nieuwste soort wimpers op wimpergebied en blijven door het plattere aanzetstuk nog beter hechten. Hierdoor kan er gekozen worden voor een dunnere en dus lichtere extension, wat weer beter is voor uw natuurlijke wimpers.

Bent u gevoelig voor pleisters of allergisch voor latex? Dan kan ik helaas geen wimperextensions bij u plaatsen.

De duur van de behandeling is: 2,5 uur (nieuwe set en afhankelijk van de staat en hoeveelheid van uw natuurlijke wimpers).

Gelieve onopgemaakt op de afspraak te verschijnen en geen contactlenzen te dragen tijdens de behandeling. Wanneer er oog make-up verwijderd dient te worden tijdens de behandeling, wordt de desbetreffende tijd gecompenseerd met de behandeling en wordt er €5 extra in rekening gebracht.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Uw natuurlijke wimpers hebben een groeicyclus van 6 tot 8 weken en vallen daarna uit, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuw wimperhaartje om te groeien. Wanneer uw natuurlijke wimper uit valt, valt de aangehechte wimperextension hiermee ook uit. U zult gemiddeld 3 a 5 wimperextensions per dag verliezen. De wimperextensions blijven gemiddeld 2 tot 4 weken mooi zitten, daarna is het raadzaam om terug te komen voor een Refill behandeling, waarbij uw wimpers weer worden aangevuld met nieuwe wimperextensions. Hiermee voorkomt u dat er 'gaten' in de wimperlijn ontstaan en behoudt u mooie volle wimpers. 

Beschadigen wimperextensions de natuurlijke wimpers?

Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de natuurlijke wimpers, mits ze correct zijn geplaatst door een gecertificeerd styliste, ze niet met opzet er uit worden getrokken (bijvoorbeeld door overmatig wrijven in de ogen, aan de wimpers 'pulken' of trekken) en zorgvuldig worden onderhouden (u ontvangt na de behandeling een flyer met instructies met betrekking tot de verzorging van uw wimperextensions). Hoe zorgvuldiger u met de wimperextensions omgaat, hoe langer u er plezier van zult beleven.

Verwijderen van Wimperextensions

Het verwijderen van de wimperextensions doe ik voor u. De wimperextensions kunnen namelijk heel gemakkelijk, veilig en in relatief weinig tijd (ongeveer 30 minuten) voor u verwijderd worden met eyelash remover. Hiermee garandeert u zichzelf ermee dat uw natuurlijke wimpers onbeschadigd blijven.

Meer informatie met betrekking tot wimperextensions en onderhoudsadviezen vindt u op de Informatie pagina, onder het kopje 'veel gestelde vragen'.