Algemene voorwaarden SPMU

 

Een aanbetaling is vereist voor het reserveren van de benodigde tijd.

De aanbetaling dient 72 uur voorafgaande aan de geplande afspraak betaald te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan uw afspraak geannuleerd en volledig in rekening gebracht worden.

De aanbetaling wordt niet geretourneerd. Wanneer u tot 48 uur voorafgaande op de behandeling uw afspraak annuleert, kunt u binnen 1 maand uw aanbetaling gebruiken.

Bij annuleren of verzetten van uw afspraak binnen 48 uur voorafgaande op de geplande data verliest u uw aanbetaling.

Bij niet opdagen wordt het volledige verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

Bij zwangerschap kunt u uw aanbetaling op een latere termijn benutten.

Indien u ergens anders permanente make-up heeft laten uitvoeren dient u een foto door te mailen naar info@salonsantari.nl zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is.

U betaalt een nieuwe behandeling en niet een bijwerking wanneer u reeds permanente make-up vanuit een andere salon heeft.

Heeft u permanente make-up die gelaserd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden tijdens uw geplande afspraak, dan verliest u uw aanbetaling.

Heeft u binnen 1 week voor uw afspraak botox laten zetten op de te behandelen zone dan kan de afspraak niet doorgaan en verliest u uw aanbetaling.

Bij meer dan 30 minuten te laat is het niet meer haalbaar om u verder te helpen, waardoor u uw aanbetaling verliest en een nieuwe afspraak gepland dient te worden.

Een extra touch up bedraagt €50 en is mogelijk binnen 3 maanden na de eerste bijwerking. Dit is eenmalig geldig.

Tot 4 weken na uw behandeling mag u niet onder zon of zonnebank. Wij zijn niet verantwoordelijk voor snellere vervaging tijdens de zomermaanden of wanneer de nazorg instructies niet zijn opgevolgd.