Gelaatsbehandelingen

Bij de gelaatsbehandelingen staan reiniging, huidverbetering en ontspanning centraal.

Een gelaatsbehandeling begint met een huidanalyse. Hierbij wordt het huidtype en de huidconditie bepaald. Hierdoor kan ik de gepaste gelaatsbehandeling uitvoeren en een op maat gemaakt advies creëren voor toekomstige gelaatsbehandelingen.

De gelaatsbehandeling zelf start met een oppervlakkige reiniging van de huid. Vervolgens wordt de huid dieper gereinigd door middel van een peeling of scrub (indien het huidtype dit toe laat). Hierna volgt een behandeling met warme kompressen. Deze behandelingen zijn een voorbereiding op het verwijderen van onzuiverheden van de huid (comedonen) en/of de eventuele epilatie (extra toeslag) van het gelaat.

De epilatie (extra toeslag) van het gelaat kan met filmhars, door middel van threading (draad) of met een pincet uitgevoerd worden. Hierna wordt de gelaatsbehandeling voortgezet met een uitgebreide gelaatsmassage. Deze massage stimuleert en verstevigd de huid en zorgt eveneens voor ontspanning van de gelaatsspieren.

Het aanbrengen van een masker is de volgende stap in de gelaatsbehandeling. Dit masker zorgt voor een betere opname van de gebruikte producten. U kunt uw behandeling nog uitgebreider maken door er een extra Ampul aan toe te voegen. Deze wordt afgestemd op wat uw huidconditie nodig heeft (Vitamine A, Retinol, Hyaluron, rtc) Tot slot wordt er op het einde van de gelaatsbehandeling een dag- of nachtcrème aangebracht.

Soorten Gelaatsbehandelingen:

  • €45 Gelaatsbehandeling Basis (huidtype analyse, oppervlaktereiniging, harsen wenkbrauwen, dieptereiniging, verzorgende creme, thuisadvies)

  • €70 Gelaatsbehandeling Advanced (huidtype analyse, oppervlaktereiniging, harsen wenkbrauwen, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, verzorgende creme, thuisadvies)

  • €85 Gelaatsbehandeling de Luxe (huidtype analyse, oppervlaktereiniging, harsen wenkbrauwen, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, uitgebreide gelaatsmassage, oogserum, verzorgende creme, thuisadvies)

  • €75 Winter Glow Treatment (met lijnzaad pakking: Lijnzaad bevat veel omega oliën en enzymen die de huid verzachten, verstevigen en kalmeren. Ook helpen de oliën afvalstoffen af te voeren. Het is zeer geschikt voor de onzuivere en vette huid omdat de omega 3 vetzuren een ontstekingremmende werking hebben, maar ook voor de droge huid, omdat het masker zeer hydraterend en kalmerend werkt)

  • Extra service: ampul+€5

  • Extra service: Harsen kin of bovenlip, verven van wimpers +€10

  • Extra service: Harsen gehele gelaat +€17,50 (als losse afspraak €29,95)