Massage behandelingen

Take care of your body and soul

 

Wellness Massage

 
Het leven is altijd vol in beweging, vaak Hectisch. En, draait veelal om andere voor u belangrijke mensen in uw omgeving. En juist daarom is het heerlijk - en nuttig - om regelmatig een moment van rust in te bouwen in uw drukke schema. Een wellness massage heeft effect op uw lichaam en geest. U komt even los van de dagelijkse drukte of stress. Een wellness massage bestaat uit een aangename massage met een aantal specifieke grepen en handelingen. Wij kunnen daarmee ook inspelen op eventuele wensen en klachten die u heeft. Verschillende technieken zult u ervaren als een voortdurend wisselend verschil in bewegingen, tempo en druk. Na deze massage is uw ademhaling dieper, zijn uw spieren en pezen soepeler en is uw lichaam beter doorbloed. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in uw hoofd. Door de aanmaak van oxytocine in de hersenen voelt u zich echt beter.
 
Prijzen: 
  • €40 Wellness Massage 1 (30 minuten)
  • €70 Wellness Massage 2 (60 minuten)
  • €90 Wellness Massage 3 (90 minuten)
 

Hotstone massage      

 
Een hotstone massage ontspant op twee manieren. Door het masseren én door de warmte van de vulkanische basaltstenen. Een hotstone massage draagt bij aan een betere doorbloeding van uw spieren, het afvoeren van afvalstoffen en werkt pijn verlichtend. De temperatuur van de stenen ligt tussen de 40 en 45 graden Celsius. Dan worden warme stenen op bepaalde punten van uw lichaam neergelegd en wordt u gemasseerd met stenen. Deze massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. De warmte van de handen en de stenen trekt diep door in uw lichaam, waardoor onderliggend spierweefsel bereikt kan worden. Dat werkt ontspannend. En afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Deze massage is voor u zeer geschikt als u last heeft van spanning, stress, spierproblemen, fibromyalgie, reuma, artrose en slechte doorbloeding van het lichaam. 
 
Prijzen:
  • €80 Hotstone massage (60 minuten)
 
Salon SanTari behandeld alleen vrouwen voor alle massage behandelingen.
 
De gemelde prijzen zijn in euro's, inclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen en druk- of typfouten. Betaling dient contant of per pin te worden voldaan.