De Salon SanTari Academy

Biedt u opleidingen en cursussen op nagel- en wenkbrauwgebied. 

Wij zijn officieel trainer voor de bekende en gerenommeerde merken Magnetic en Supercilium. 


Cursus Basic Gelpolish 

Level 1

 

 Cursus Gelpolish Advanced

Level 2


Perfectie Training

Perfect French

 

 

Cursus Basic Nail Art

 

 

Cursus E-file & Combi-Manicure


 

Cursus E-file


Perfectie Training

Nagelstyling

 

Perfectie Training

Russian Almond Inlay


 

Perfectie Training

Babyboom

 

 Heb jij de ambitie om Brow Stylist te worden? Ook dan ben je bij Salon SanTari aan het juiste adres. Wij bieden diverse cursussen aan voor de beginner maar ook voor de dames die zich specifiek willen specialiseren bijvoorbeeld in Henna Brows of Threading. Het is een hele mooie kans om hiermee in de beautybranche te starten, of een geweldige toevoeging voor in je praktijk/salon. 
 
 

Cursus Threading

 

All In One Brow Class


Cursus Henna Brows


 

 

 


De wimper- en wenkbrauwtrainingen worden met maximaal twee deelnemers tegelijkertijd gegeven. Hierdoor is er alle aandacht voor jou en heb je genoeg tijd en ruimte om je vragen te stellen. Je krijgt een zeer uitgebreide en luxe starterskit met theorieboek en na het behalen van je training, ontvang je een officieel  Salon SanTari Academy of Supercilium certificaat. Na de training, ben je van ook nog van harte welkom bij de Salon SanTari Academy en kan je altijd bij ons terecht voor je vragen.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u hierna nog vragen? Kom gerust eens binnen lopen om een kijkje te nemen of neem contact met ons op, wij kunnen u over elke behandeling of cursus adviseren.