De Salon SanTari Academy

Biedt u opleidingen en cursussen op nagel-, wimper- en wenkbrauwgebied. 

Wij zijn officieel trainer voor de bekende en gerenommeerde merken Magnetic, #LashTag en Supercilium. 


Cursus Basic Gelpolish 

Level 1

 

 Cursus Gelpolish Advanced

Level 2


Perfectie Training

Perfect French

 

 

Cursus Basic Nail Art

 

 

Cursus E-file & Combi-Manicure


 

Cursus E-file


Perfectie Training

Nagelstyling

 

Perfectie Training

Russian Almond Inlay


 

Perfectie Training

Babyboom

 

 Wimperextensions zijn een ware rage en het wordt alleen nog maar populairder. Lijkt het je leuk om een training te volgen in wimperextensions of Lash Lifting en om de producten van #LashTag daarbij te gebruiken? Een hele mooie kans om hiermee in de beautybranche te starten , of een geweldige toevoeging voor in je praktijk/salon. 
 

Lash Stylist Basic One By One


 

Lash Stylist Advanced One By One


Lash Stylist Basic Volume

 

 

Lash Stylist Advanced Volume


Lash Lift Workshop


 


Heb jij de ambitie om Brow Stylist te worden? Ook dan ben je bij Salon SanTari aan het juiste adres. Wij bieden diverse cursussen aan voor de beginner maar ook voor de dames die zich specifiek willen specialiseren bijvoorbeeld in Brow Lamination of Threading.

Brow Lamination #LashTag


 

All In One Brow Class


Cursus Henna Brows


 

Cursus ThreadingDe wimper- en wenkbrauwtrainingen worden met maximaal twee deelnemers tegelijkertijd gegeven. Hierdoor is er alle aandacht voor jou en heb je genoeg tijd en ruimte om je vragen te stellen. Je krijgt een zeer uitgebreide en luxe starterskit met theorieboek en na het behalen van je training, ontvang je een officieel  Salon SanTari Academy of #LashTag certificaat. Na de training, ben je van ook nog van harte welkom bij de Salon SanTari Academy en kan je altijd bij ons terecht voor je vragen.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u hierna nog vragen? Kom gerust eens binnen lopen om een kijkje te nemen of neem contact met ons op, wij kunnen u over elke behandeling of cursus adviseren.