Welkom

Mijn naam is Michèle Taribuka, ik ben 31 jaar en woon met mijn partner in het prachtige dorp Olst.

Als afgestudeerd Maatschappelijk Werker (2010)  heb ik  altijd al de voorkeur gehad om met mensen te werken. Daarnaast maak ik van jongs af aan gebruik van mijn creatieve talenten en vaardigheden.  Inmiddels  ben ik  dan ook geschoold als Allround Nagelstyliste, Allround Wimper- en Wenkbrauwstyliste, Masseur, Body Wax Technician, Reiki-behandelaar, IBX professional en ben ik cursus trainer voor het merk #LashTag.

De combinatie van ondernemen, werken met mensen en creatief bezig zijn, heeft mij altijd al aangesproken en na enige jaren ervaring te hebben opgedaan werd het tijd om mijn grote passie na te streven. Sinds februari 2016 ben ik mijn eigen beautysalon begonnen.

Salon SanTari is ontstaan uit de verbintenis van onze achternamen Sanna (San) en Taribuka (Tari). Het is gevestigd aan de Wethouder Kuiperstraat 6 in Olst.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen lees ik vakbladen, neem ik deel aan wedstijdtrainingen, bezoek ik beurzen en school ik mijzelf regelmatig bij door middel van internationale cursussen en workshops.

Ik verheug mij erop u binnenkort van harte welkom te mogen heten in Salon SanTari.

Met vriendelijke groet,

Michèle Taribuka