Wimpers en wenkbrauwen verven en wenkbrauwen epileren/threading Zutphen

The finishing touch of a natural look!

Uw wimpers en wenkbrauwen bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Draagt u liever geen mascara of een wenkbrauwproduct, gaat u op vakantie of zijn uw wenkbrauwen of wimpers lichter dan u zou willen? Dan is het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen wellicht wat voor u.

Het verven van wimpers en wenkbrauwen zorgt voor een sprekende uitstraling en meer expressie. Met speciale producten van Intensive verven de stylistes van Salon SanTari uw wimpers en/of wenkbrauwen. Ideaal, want het blijft 3 tot 6 weken zitten zonder dat u make-up hoeft te gebruiken en het vervaagt geleidelijk aan weer. Overigens mag er wel gewoon make-up aangebracht worden wanneer u dit wenst. Wellicht voor volume, maar voor de kleur hoeft het zeker niet. Ideaal voor op vakantie, wanneer u een beroep uitoefent waarbij u geen make-up mag dragen of wanneer u lichte/blonde haren heeft.

U kunt uw wenkbrauwen ook mooi in vorm laten brengen door middel van Threading (epileren met touw).

Threading/epileren met touw wordt hedendaags nog steeds veel in Oosterse culturen gebruikt en stamt uit de tijd van Cleopatra. Het is een zeer makkelijke en effectieve techniek om van ongewenste gezichtsbeharing af te komen. Threading is bij uitstek dé techniek die gebruikt wordt voor het stijlen en superstrak vormgeven van de wenkbrauwen. Het is een zeer geschikte techniek voor mensen met een gevoelige huid, omdat er geen contact is met warme hars of andere ontharingsproducten (die de elasticiteit van de huid verminderen) en omdat er meerdere haren in 1 beweging met wortel en al verwijderd worden. Alle donshaartjes worden via de draaiende beweging meegenomen. De wenkbrauwen worden mooi in model gebracht waardoor ze ook voller lijken. Ook geven de stylistes van Salon SanTari u een aantal handige tips over hoe u uw wenkbrauwen zelf mooi in vorm kunt brengen door middel van wenkbrauwpomades of -potlood.

Voordelen van Threading:

De vorm van uw wenkbrauwen heeft de kracht uw gelaat een totaal andere uitdrukking te geven en kan soms zelfs de indruk wekken van een ooglift. Uw wenkbrauwen vormen het kader van uw gelaat en zorgen ervoor dat uw gelaat expressie en karakter heeft. Het is belangrijk dat wenkbrauwen een mooie natuurlijke vorm hebben.