#LashStylist Basic Volume Training

"Let's add some volume to your skills"

De nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions is de Russian Volume, ook wel 2D-5D Volume Lashes genoemd. Bij deze techniek plaatsen wij meerdere ultrafijne extensions op één natuurlijke wimper om nog meer diepte en volume te creëren.

Deze opleiding is uitsluitend voor ervaren wimperstylisten (aantoonbaar). Indien u weinig tot geen ervaring heeft met de one by one techniek is het niet raadzaam deze cursus te volgen.

De trainingsdag ziet er als volgt uit (9.00-16.00):

•Theorie bestaat uit: wat zijn volume lashes, soorten volume wimpers, het behoud van de natuurlijke wimpers, juiste lijmgebruik, plaatsingstechnieken, refill en verwijderen.
•Oefenen op de verschillende pick up technieken.
•Lunch (door ons verzorgd).
•Wimpers plaatsen op model.
•Certificaat uitreiking.

Certificaat:

Bij voldoende resultaat ontvangt u aan het eind van de dag een officieel #LashTag certificaat. Bij onvoldoende resultaat kan u na een periode van intensief trainen alsnog een kostenloze proef afleggen. Daarna zal beoordeeld worden of u in aanmerking komt voor ons certificaat.

 

#LashStylist Volume Training

€375,- excl BTW (inclusief starterskit t.w.v. €150, lunch & certificaat)


Let op: Voor deze cursus dient u zelf een model mee te nemen.

Om de rust te behouden en u de benodigde persoonlijke aandacht te kunnen geven worden de trainingen aan maximaal 2 cursisten tegelijk gegeven. 

 

Inhoud starterskit: