#LashStylist Basic One by One Training

Tegenwoordig zijn wimperextensions niet meer uit de schoonheidsbranche weg te denken en met deze techniek creëert u dan ook een waardevolle behandeling in uw salon. Wimperextensions zijn verslavend mooi en niet schadelijk als ze op de juiste manier en met de juiste kennis worden geplaatst.

Met deze basis opleiding wimperextensions one by one leert u alles op op de juiste wijze wimperextensions te plaatsen. Deze one by one wimperextensions opleiding is voor de beginnende wimperstylist, u hoeft dan ook nog geen ervaring te hebben in de schoonheidsbranche.

U zult deze dag niet alleen de theoretische kennis meekrijgen maar we zullen het plaatsen van de wimperextensions meteen in de praktijk uitvoeren.

Het is één intensieve opleidings dag waarna het de bedoeling is dat u zelf veel zult gaan oefenen. In de praktijk zult u immers pas tegen dingen aanlopen. Omdat wij willen dat u zelfverzekerd aan de slag kunt gaan en de juiste resultaten boekt, bent u en blijft u altijd onze cursist wat betekend dat u op aanvraag nog een keer kostenloos terug kunt komen (3 uur) met uw vragen en zodat wij met u mee kunnen kijken.

Bij de one by one techniek leert u om individuele wimperextensions één voor één te plaatsen op elke natuurlijke wimperhaar. We leren deze dag niet alleen de theorie maar leren u ook verschillende plaatsingstechnieken, oogstyling, contra indicaties, het opvullen en het verwijderen van de extensions. Om de rust te behouden en u de benodigde persoonlijke aandacht te kunnen geven worden de trainingen aan maximaal 2 cursisten tegelijk gegeven

 

Programma | 09:00 – 16:00

Je zult na deze trainingsdag worden toegevoegd aan ons besloten FaceBook forum waar we je voorzien van tips & tricks, we je op de hoogte houden van alle nieuwtjes in de wimperindustrie. Je mag hier ook zeker resultaten en ervaringen met ons delen, feedback krijgen waar nodig en ten alle tijden vragen stellen. Ook ontvang je na het behalen van je certificaat 10% korting in de #LashTag webshop.

Kosten

De kosten van deelname aan deze dag bedragen € 395,- excl. 21% BTW . Een starterskit (t.w.v. € 225,-) is bij de prijs inbegrepen.

Uitreiking certificaat 

De uitreiking van het certificaat zal gebeuren bij voldoende resultaat en het begrijpen van de theorie en techniek. Bij onvoldoende resultaat kunt u na enkele weken na goed oefenen nogmaals kostenloos bij ons terugkomen om opnieuw een nieuwe set te plaatsen. Waarna u bij voldoende resultaat uw erkende #LashTag certificaat zult ontvangen.

Starterspakket #LashTag