#LashStylist Basic One by One Training

Verbreed je skills en word wimperstyliste

Tegenwoordig zijn wimperextensions niet meer uit de schoonheidsbranche weg te denken en met deze techniek creëert u dan ook een waardevolle behandeling in uw salon.

Wimperextensions zijn verslavend mooi en niet schadelijk als ze op de juiste manier en met de juiste kennis worden geplaatst. Met deze basis opleiding wimperextensions one by one leert u alles op op de juiste wijze wimperextensions te plaatsen. Deze one by one wimperextensions opleiding is voor de beginnende wimperstylist, u hoeft dan ook nog geen ervaring te hebben in de schoonheidsbranche. U zult deze dag niet alleen de theoretische kennis meekrijgen maar we zullen het plaatsen van de wimperextensions meteen in de praktijk uitvoeren.

Het is één intensieve opleidingsdag waarna het de bedoeling is dat u zelf veel zult gaan oefenen. In de praktijk zult u immers pas tegen dingen aanlopen. Omdat wij willen dat u zelfverzekerd aan de slag kunt gaan en de juiste resultaten boekt, bent u en blijft u altijd onze cursist wat betekend dat u op aanvraag nog een keer kostenloos terug kunt komen (3 uur) met uw vragen en zodat wij met u mee kunnen kijken.


Bij de one by one techniek leert u om individuele wimperextensions één voor één te plaatsen op elke natuurlijke wimperhaar. We leren deze dag niet alleen de theorie maar leren u ook verschillende plaatsingstechnieken, oogstyling, contra indicaties, het opvullen en het verwijderen van de extensions. Om de rust te behouden en u de benodigde persoonlijke aandacht te kunnen geven worden de trainingen aan maximaal 2 cursisten tegelijk gegeven
 

Programma | 09:00 – 16:00

Je zult na deze trainingsdag worden toegevoegd aan ons besloten FaceBook forum waar we je voorzien van tips & tricks, we je op de hoogte houden van alle nieuwtjes in de wimperindustrie. Je mag hier ook zeker resultaten en ervaringen met ons delen, feedback krijgen waar nodig en ten alle tijden vragen stellen. Ook ontvang je na het behalen van je certificaat 10% korting in de #LashTag webshop.

De kosten van deelname bedragen €395,- excl. 21% BTW incl. een starterskit (t.w.v. € 225,-) 


Uitreiking certificaat 

De uitreiking van het certificaat zal gebeuren bij voldoende resultaat en het begrijpen van de theorie en techniek. Bij onvoldoende resultaat kunt u na enkele weken na goed oefenen nogmaals kostenloos bij ons terugkomen om opnieuw een nieuwe set te plaatsen. Waarna u bij voldoende resultaat uw erkende #LashTag certificaat zult ontvangen.

Starterspakket #LashTag

 

We werken met kleine groepen van maximaal 2 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.

 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl. Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).

Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.

 
 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.