Basis opleiding Nagelstyliste

In 9 weken tijd word jij opgeleid tot een professional in de nagelbranche!

Wij verwelkomen je graag in onze fantastische en creatieve wereld van nagelstyling. Is het jouw ambitie om professioneel nagelstyliste te worden? Volg dan de intensieve top opleiding bij de Salon SanTari Academy!

Deze opleiding is bedoeld voor de startende nagelstylist. Bij de Salon SanTari Academy staat perfectie, veiligheid en hygiƫne hoog in het vaandel. Wij leren je graag alle facetten met betrekking tot ons mooie vak, maar dit betekent wel dat er hard gewerkt moet worden (ook veel thuisstudie) en er veel op u af zal komen tijdens deze opleiding. Dit doen wij omdat wij je zoveel mogelijk mee willen geven zodat je goed en zelfverzekerd kunt starten aan je nieuwe vak. Wij onderscheiden ons hierin van andere opleiders. Na deze opleiding heb je een goede basis van waaruit je je verder kunt gaan ontwikkelen en specialiseren. Alles wat je moet weten om te kunnen beginnen met jou salon!

 

Kosten lesgeld: 1099 euro, exclusief btw

Kosten starterspakket:

 

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij er daarom voor gekozen om les te geven aan maximaal 4 studenten per keer. Hierdoor ben je gegarandeerd van voldoende persoonlijke aandacht, ruimte om je vragen te stellen en voldoende ruimte om de demonstraties die gegeven worden goed te kunnen volgen. Wij pakken daadwerkelijk je handen vast om je te laten ervaren hoe je handelingen uit dient te voeren, te leren kijken (naar bijvoorbeeld vijl lijnen) en op die manier te zien wat wij zien. Nagelstyling is een 'hands on' vak, een vak dat je alleen kunt leren door veelvuldig te doen. Daarom is alleen een thuisstudie ook niet afdoende. In onze opleidingen leer je zowel de theorie als de praktijk. 

De lessen bestaan uit 8x 7,5 uur training van 9.30-17.00 uur met een kleine uitloop en de 9e les is het eindexamen. In de middag staat er een goed verzorgde lunch voor je klaar. Tussen de lesdagen zit altijd 1 week tussen tot de volgende les. Om de technieken goed onder de knie te krijgen, geven wij wekelijks huiswerk op. Het is belangrijk iedere week thuis veelvuldig te oefenen zodat het examen behaald kan worden aan het einde van de opleiding. Zowel de praktijk als de theorie. Iedere week zullen de resultaten bekeken worden en beoordeeld. U moet denken aan ongeveer 5 uur thuisstudie per week.

 

Inhoud van de opleiding:
Dag 1:

Dag 2:

Dag 3:

Dag 4:

Dag 5:

Dag 6:

Dag 7:

Dag 8: Examen THEORIE & Proefexamen praktijk

Dag 9: Examen PRAKTIJK

 
 

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan gerust contact met ons op via info@salonsantari.nl of ons contactformulier, of schrijf je meteen in en word onze toekomstig collega!

Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).

Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.

 
 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.