Wij stellen ons graag aan u voor

Mijn naam is Michèle Taribuka (35 jaar) en woon met mijn man Sebastiano Sanna in het prachtige dorp Olst. Salon SanTari is ontstaan uit de verbintenis van onze achternamen Sanna (San) en Taribuka (Tari). 

Als afgestudeerd Maatschappelijk Werker (2010)  heb ik altijd al de voorkeur gehad om met mensen te werken. Daarnaast maak ik van jongs af aan gebruik van mijn creatieve talenten en vaardigheden, ben ik meervoudig geschoold in de beauty branche en ben ik cursus trainer voor het merk Magnetic en Supercilium.

De combinatie van ondernemen, werken met mensen en creatief bezig zijn, heeft mij altijd al aangesproken en na enige jaren ervaring te hebben opgedaan werd het tijd om mijn grote passie na te streven. Sinds februari 2016 ben ik mijn eigen beautysalon begonnen, die ik hedendaags met mijn man en enkele collega's run. In 2019 zijn wij verhuisd en zult u ontvangen worden in een spiksplinter nieuwe salon, waarbij de ruimtes zo ingedeeld zijn dat uw privacy gewaarborgd is, u comfortabel en voldoende ruimte heeft en de klant 1 op 1 centraal staat. Geen massa productie, maar tijd en oog voor persoon en behandelingen.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen lezen wij vakbladen, nemen wij deel aan wedstrijden, bezoeken wij beurzen en scholen wij ons regelmatig bij door middel van internationale cursussen en workshops. Ook zijn wij trainer voor Magnetic en Supercilium en hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste producten en trends.

Wij verheugen ons erop u binnenkort van harte welkom te mogen heten in Salon SanTari.

Met vriendelijke groet,

Michèle Taribuka & Sebastiano Sanna