Brow Make- Up

De wenkbrauw make-up lijn om je wenkbrauwen te perfectioneren.

In de salon werken wij met de fantastische wenkbrauw make-up lijn van Browtycoon en Perfect Eyelash. Bij ons kunt u diverse wenkbrauw producten aanschaffen om uw look compleet te maken.
 
 

Wenkbrauw Pomade €18,95 


In de salon werken wij het liefste met pomade en een angled brush om wenkbrauwen in te kleuren. Op die manier kun je het super strak aanbrengen en bij correct gebruik een prachtig ombre effect bewerkstelligen.

 

Dual Brow Highlighter €19,95

Voor die 'crisp' lijn onder je wenkbrauw gebruik je de highlighter. Hiermee definieer je jouw wenkbrauwen nog meer. Slijp hem goed van te voren zodat je een mooie scherpe punt hebt om mee te tekenen. Deze variant heeft ook nog eens 2 prachtige kleuren.

 

Brow Styling Cream €15,95


Voor de finishing touch kammen wij de wenkbrauwharen met deze brow styling cream in de gewenste richting. Maak het borsteltje een klein beetje nat en wrijf in het potje, breng aan in je brows en kam ze in de gewenste richting. De brow styling soap fixeert ze en jouw wenkbrauwen zijn de hele dag 'on fleek'!

 

Angled Brush €4,95


De angled brush is uitermate geschikt voor het aanbrengen van de pomade. Zijn schuine kant maakt het nog makkelijker om die strakke onderlijn te creëren.

 

Double Sided Brow Brush €5,95

 

 

 

Super handig voor in je tas, een wenkbrauw spoolie en brow brush in 1! In een prachtige roze verpakking die door middel van de dopjes jouw brush en spoolie stof vrij houdt.

 

Brow kit €34,95

 

Met deze kit met kwaliteitsproducten (die wij ook in de salon gebruiken) kun jij je wenkbrauwen perfectioneren.

Inhoud pakket:

  • Pomade (verkrijgbaar in 4 kleuren)
  • Wenkbrauw penseel/Angled brush
  • Wenkbrauwborsteltje
  • Dual End Highlighter
  • Leuk verpakt in een Make-up Bag