Threading, Waxing & Wimpers/Wenkbrauwen verven

The finishing touch of a natural look!

U kunt uw wenkbrauwen ook mooi in vorm laten brengen door middel van Waxing of Threading (epileren met draad). Threading/epileren met touw wordt hedendaags nog steeds veel in Oosterse culturen gebruikt en stamt uit de tijd van Cleopatra. Het is een zeer makkelijke en effectieve techniek om van ongewenste gezichtsbeharing af te komen. Threading is bij uitstek dé techniek die gebruikt wordt voor het stijlen en superstrak vormgeven van de wenkbrauwen. Het is een zeer geschikte techniek voor mensen met een gevoelige huid, omdat er geen contact is met warme hars of andere ontharingsproducten en omdat er meerdere haren in 1 beweging met wortel en al verwijderd worden. Alle donshaartjes worden via de draaiende beweging meegenomen. De wenkbrauwen worden mooi in model gebracht waardoor ze ook voller lijken. Ook geven wij u een aantal handige tips over hoe u uw wenkbrauwen zelf mooi in vorm kunt brengen door middel van wenkbrauwpomade, wenkbrauwhighlighter en/of -gel.

Prijzen Threading

Voordelen van Waxing/Threading:

Uw wimpers en wenkbrauwen bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Draagt u liever geen mascara of een wenkbrauwproduct, gaat u op vakantie of zijn uw wenkbrauwen of wimpers lichter dan u zou willen? Dan is het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen wellicht wat voor u.

Het verven van wimpers en wenkbrauwen zorgt voor een sprekende uitstraling en meer expressie. Met speciale producten van Intensive verf ik uw wimpers en/of wenkbrauwen. Ideaal, want het blijft 2 tot 4 weken zitten (op de haren) zonder dat u make-up hoeft te gebruiken en het vervaagt geleidelijk aan weer. Overigens mag er wel gewoon make-up aangebracht worden wanneer u dit wenst. Ideaal voor op vakantie, wanneer u een beroep uitoefent waarbij u geen make-up mag dragen of wanneer u lichte/blonde haren heeft.

Brow Treatment en losse modules: 

Voor extra voeding van uw wenkbrauwen kunt u gebruik maken van de Wonder Oil, verkrijgbaar in de salon. Wonder Oil activeert het slapende haarzakje en activeert hierdoor het kiem weefsel, waardoor het vervolgens de snelle en sterke groei van de wenkbrauwen en wimpers bevordert. De wenkbrauwen worden voller, langer en dikker na 3 tot 4 weken gebruik van het product en het is zowel geschikt voor uw wenkbrauwen als wimpers! Prijs €6,95