Perfectie Training - Russian Almond Inlay

"Til jouw niveau naar een hoger level"
Ben jij al een ervaren nagelstyliste en wil jij leren hoe je die super mooie Russian Almond nagels leert maken? Dan is deze training echt wat voor jou! Het vergt veel techniek en vaardigheden en daarom is deze training ook enkel geschikt voor ervaren stylistes die zich nog verder willen ontwikkelen en 'gedrilld' willen worden tot het perfectioneren van hun werk. Natuurlijk maken we naderhand ook prachtige foto's van jouw werk. 

Tijdens deze cursus leer je de theoretisch correcte architectuur van de Russian Almond nagel, het modelleren van deze specifieke nagel, de correcte vijl stappen en het creëren van die super strakke smile lijnen en het afwerken van jouw meesterwerk.Wat dien je zelf mee te nemen naar de training:  

Al jouw werkmaterialen (prep, primer, acryl, gel, acrylgel, kleuren, lak, vloeistoffen, color gels, gelpolish, glitters, etc)
Penselen
Vijlen
Sjablonen
Freesmachine en freesbitjes
Cuticlepusher en cuticlenipper
Schaartje voor het inknippen van sjablonen


Model: Is niet nodig, je werkt op je eigen nagels.

Overige materialen: worden tijdens de cursus ter beschikking gesteld.
 
Tijd: 9.00-15.00 uur

Perfectie training Russian Almond Inlay €250,- excl. 21% BTW

(inclusief Koffie/Thee, Lunch tijdens cursusdag & Certificaat)

We werken met kleine groepen van maximaal 4 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.
Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).
Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. 
Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.
 
 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.