Perfectie Training - Perfect French

"Leer de populaire, stijlvolle en super strakke French Manicure nagels maken"

Ben jij al nagelstyliste en loop je in het creëren van french manicure nagels tegen problemen aan? Krijg jij de smile lijn nooit super strak of heb je nog nooit French Manicure nagels gezet en wil je dit graag leren? Schrijf je dan in voor deze training en samen kijken wij naar aandachtspunten.

Tijdens deze cursus leer je hoe je de mooiste en meest strakke smile lines kunt maken en kunt toepassen in de salon met de producten van jouw voorkeur (acryl, gel of acrylgel). We leren je 3 verschillende technieken (classic, reverse en paint) en welke vijl technieken je het beste kunt gebruiken.


Wat dien je zelf mee te nemen naar de training: 


Model: Is niet nodig, je werkt op je eigen nagels.


Overige materialen: worden tijdens de cursus ter beschikking gesteld.
 
Tijd: 9.00-13.00 uur

Perfectie Training Perfect French €200,- excl. 21% BTW
(inclusief Koffie/Thee tijdens cursusdag & Certificaat)


We werken met kleine groepen van maximaal 4 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.
Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).
Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. 
Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.
 
 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.