Natural Nail Treatments/BiaB

Life-changing behandeling voor uw natuurlijke nagels!

Iedereen met flexibele, zwakke, broze  of beschadigde nagels opgelet, want er is nu een nieuwe behandeling die u kan helpen uw natuurlijke nagels te laten groeien, voeden, herstellen, verstevigen en een mooiere c-curve te laten ontstaan! 

'Blushes By Seduction' van Magnetic is een nieuwe generatie Flexibele gel, deze behandeling wordt  gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen en is een betere en sterkere versie van het gelpolish systeem. De formule van deze producten is bijzonder en bekend is om zijn onwijs sterke hechting. De Blushes zijn er in maar liefst 14 verschillende zacht roze/nude tinten, er hoeft dan ook niet perse een kleur gelpolish over heen.

Blush (ook wel bekend als BiaB = builder in a bottle) is een flexibele versteviging voor op uw natuurlijke nagels. Door de flexibiliteit van het product, kan deze moeiteloos de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen en mee buigen zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel werkt ook in op diepte van de nagelplaat, zodat deze steeds meer verzadigd wordt. Dit voorkomt dat er onychoschisis (schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije rand) ontstaat. Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden uw eigen nagels sterker door de verzadiging. De gel is selfpinchend, dat wil zeggen dat uw natuurlijke nagels (indien er geen/weinig natuurlijke c-curve aanwezig is) wel in een c-curve gevormd zullen worden. Dit heeft als resultaat dat uw nagels per behandeling steeds slanker en smaller zullen ogen. En een bijkomend voordeel is dat nagels met c-curve veel sterker zijn dan nagels zonder c-curve.

De enige beperking met deze behandeling is dat er geen verlengingen mee gedaan kunnen worden, maar de nagels kunnen wel mooi mee groeien tot 2 mm over de vingertop. Dit is dus ideaal voor shorties!

 Bij Salon SanTari bieden wij 2 varianten aan:


Natural Nail Treatment

Uw nagelriemen worden eerst door middel van een Combi-Manicure verzorgd. Door de combi-manicure is geschikt voor alle type nagelriemen en hierdoor worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd door middel van freesbitjes met een elektrische frees en een manicure schaartje. Daarna prepareren wij uw nagels voor de applicatie van de Blush, dit wordt nagel voor nagel aangebracht en zal uw nagels mooi egaliseren. Tot slot wordt er (indien gewenst) een gelpolish kleur aangebracht en worden uw nagels afgelakt met een matte of glanzende topcoat. En uiteraard mag de heerlijke nagelriemolie aan het eind van de behandeling niet ontbreken.

Behandeltijd is 60-90 minuten
 

Russian Manicure Treatment

Uw nagelriemen worden eerst door middel van een Russian Manicure verzorgd. Deze manicure behandeling wordt volledig met freesbitjes en de freesmachine uitgevoerd en is enkel geschikt voor droge tot zeer droge nagelriemen! De Russian Manicure zal voor dat prachtige super schone en gepolijst eindresultaat zorgen. Bijkomend voordeel is dat we hierdoor nog verder 'onder' de nagelriem lakken, waardoor uw uitgroei minder snel zichtbaar is en u nog langer kunt genieten van uw nagels. Daarna prepareren wij uw nagels voor de applicatie van de Blush, dit wordt nagel voor nagel aangebracht en zal uw nagels mooi egaliseren. Tot slot wordt er (indien gewenst) een gelpolish kleur aangebracht en worden uw nagels afgelakt met een matte of glanzende topcoat. En uiteraard mag de heerlijke nagelriemolie aan het eind van de behandeling niet ontbreken.
 

Behandeltijd is: 90 -120 minuten 


Salon SanTari geeft 5 dagen garantie op elke nagelbehandeling, mits de nazorg is nageleefd. U kunt alles terug lezen in onze algemene voorwaarden.


Nazorgproducten:

Let op: Natural Nail Treatments zijn geen nagelverlenging, maar een naturel, French manicure of gekleurde nagelversteviging! 

Let op: Stapt u over van kunstnagels op de Natural Nail Treatments dan is het aan te raden om de nagels de eerste 2 tot 4 maanden erg kort te houden en om de 3 werken een nieuwe behandeling in te plannen. Dit geeft uw nagels voldoende tijd om aan te sterken en te wennen aan het nieuwe product.

Onderhoudsadvies: Gebruik elke dag minimaal 2x hoogwaardige nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat je nagels gehydrateerd blijven, stimuleert de groei, houdt de nagelriemen zacht en soepel en zorgt voor optimale hechting van het product.