Kunstnagels

Nagelstyling is vakwerk, een ambacht om trots op te zijn!

Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje, een eerste indruk maakt u tenslotte maar 1 keer!

Als gediplomeerde en gecertificeerde allround nagelstylistes, voorzien de stylistes van Salon SanTari u van de mooiste creaties. Maar ook voor een natuurlijke French Manicure-look, Natural Nail Treatment, Gelpolish- of nagelbijtbehandeling, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Nieuwe set Salon kunstnagels (gel, powergel of acryl)

 

Nabehandeling

*na 3 weken wordt er een nieuwe set prijs berekend. Wij vullen geen sets op van andere salons.


Nieuwe set Advanced kunstnagels 


Nail Art:


Reparatie/Verwijderen 


Nazorg Producten 

Wilt u liever geen kunstnagels dan is gelpolish wellicht een optie voor u, deze wordt namelijk op uw natuurlijke nagels aangebracht en blijft minimaal 2 weken mooi zonder afbrokkelen. 

Salon SanTari geeft 5 dagen garantie op elke nagelbehandeling, mits de nazorg is nageleefd. U kunt alles terug lezen in onze algemene voorwaarden.

Kunstnagels

De gemiddelde tijd van het zetten van een nieuwe set kunstnagels is ongeveer 2 uur (excl. Nail Art).

Nabehandeling:

Kunstnagels worden aangebracht op uw natuurlijke nagels die iedere week zo'n 0,5 tot 1,5 mm groeien. Om de conditie van uw kunstnagels op peil te houden, is het noodzakelijk deze regelmatig bij te laten werken. Afhankelijk van de groei van uw eigen nagels, worden ze om de 3 tot 4 weken bijgewerkt. Bij een nabehandeling wordt eerst de kleur, een laagje van het oude product en eventuele lifting verwijderd en eventuele scheurtjes worden gerepareerd. De lengte wordt opnieuw bepaald. Eventuele aanpassingen qua vorm of kleur worden aangebracht en de apex (zwaartepunt wat zorgt voor balans in de nagel) wordt weer op het goede punt aangebracht door middel van een nieuwe laag kunstproduct. De nagels worden bijgevijld en er wordt een nieuwe laag kleur en topcoat aangebracht. Uw nagels zien er weer perfect uit voor de komende 3 weken.

Verwijderen:

Kunstnagels verwijderen is geen probleem, mits u ze vakkundig laat verwijderen. Hiermee verzekert u zichzelf ervan dat uw natuurlijke nagels onbeschadigd blijven. 

Nazorg:

Salon SanTari raadt u aan om uw kunstnagels dagelijks meerdere keren te verzorgen met nagelriemolie! Dit verzorgt de natuurlijke nagel en uw nagelriemen en zorgt voor behoud van de kunstnagels. 

U kunt tevens in de salon terecht voor:

Meer informatie met betrekking tot onderhoudsadviezen vindt u op de pagina Informatie, onder het kopje 'veelgestelde vragen'.