Cadeaubon

Wilt u iemand in de watten leggen of bent u op zoek naar een leuk, origineel en bruikbaar verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Salon SanTari biedt de uitkomst! Deze zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag (of de gekozen behandeling) en worden uiteraard leuk verpakt.

Intake & Hygiëne

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Salon SanTari, daarom wordt er te allen tijde schoon en steriel gewerkt.

Salon SanTari is een Barbicide gecertificeerde salon. Bij Salon SanTari wordt er tijdens en na iedere nagel-, wenkbrauw- of wimperbehandeling zorgvuldig omgegaan met het instrumentarium. Dit wordt volgens de vereiste richtlijnen gereinigd en gesteriliseerd (Ultrasoon reiniger met Barbicide en daarna in sterilisatie oven). Bij elke klant wordt er een steriel setje instrumentarium gebruikt (pusher, vellentang, freesbitjes, etc). Tijdens deze behandelingen wordt er vanuit hygiënisch oogpunt gewerkt met disposable handschoenen, haarnetjes en mondkapjes. Ook dragen de stylistes voor alle wenkbrauw-, wimper- en gelaatsbehandelingen faceshields. In verband met de hygiëne worden de badlakens na elke massage/gelaatsbehandeling gereinigd.

Corona Update: Elke klant wast na binnenkomst haar handen die vervolgens ook gedesinfecteerd worden. Zij neemt plaats aan de tafel achter het plexiglas. Ringen/sieraden en telefoons worden van te voren afgedaan en dienen in de tas te blijven, dit omdat dit slecht te desinfecteren is en een bron van bacterien/virussen kan zijn. Wij schenken momenteel geen koffie/thee en ook kunt u momenteel geen gebruik maken van leesmateriaal. Wij vragen u rekening met uw afspraak te houden en thuis gebruik te maken van het toilet. Gelieve alle instructies van de stylistes op te volgen en 1,5m afstand te bewaren. Wij vragen u contactloos, via pin of betaalverzoek (dient ter plekke te worden voldaan) te betalen. Na uw vertrek worden alle contactpunten gedesinfecteerd. Hierbij kunt u denken aan: deurklinken, stoelen, balie, pinapparaat, handsteun, nagellampen, behandelstoelen, lampen, plexiglas schermen. 

Uw veiligheid staat voorop, om deze reden wordt u gevraagd tijdens uw eerste behandeling een intakeformulier in te vullen met vragen omtrent uw gezondheid, allergieën, en eventueel medicijngebruik.