Henna Brow Treatment

De Henna Brow Treatment voor super strakke en vollere wenkbrauwen!

Henna Brows is anders dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week alweer met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het verschilt per persoon hoe lang de henna op de huid blijft zitten. Dit is van veel factoren afhankelijk zoals, welk huidtype je hebt en welke reinigingsproducten je gebruikt. Vermijd zoveel mogelijk alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan; niet reinigen op de wenkbrauwen en niet scrubben op de wenkbrauwen. Doe je dit wel, dan zal de henna sneller van de huid slijten. In het algemeen blijft de henna ongeveer 1,5 week op de huid zitten (5 tot 14 dagen) en 6 tot 8 weken op de wenkbrauwharen. Tip: scrub je wenkbrauwen op de dag van je afspraak, op die manier zijn alle dode huidcellen verwijderd en heb je het langste plezier van je wenkbrauwen.

Brow treatments:

De beste nazorg net als bij Hybrid Brow Treatment is:

- Tot 24 uur na de behandeling de wenkbrauwen droog houden. Dus ook geen sauna of zwembad bezoek.

- Vermijd scrubs, peelings en alcoholhoudende producten op de wenkbrauwen zolang de tint op de huid zit.

- Om zo lang mogelijk van uw hybrid brow te genieten: geen cremes of reinigingslotions in het wenkbrauwgebied gebruiken.

 

Prijzen losse modules wimpers & wenkbrauwen

Heeft u nog niet eerder een Henna Brow Treatment ondergaan, dan raden wij een gratis patch test aan. Hierbij kunnen wij de kans op een allergische reactie uitsluiten. De gemiddelde behandelduur voor een Henna Brow Treatment is ongeveer 45 minuten.