Gelaatsbehandelingen

Bij de gelaatsbehandelingen staan reiniging, huidverbetering en ontspanning centraal.

Een gelaatsbehandeling begint met een huidanalyse. Hierbij wordt het huidtype en de huidconditie bepaald. Hierdoor kan ik de gepaste gelaatsbehandeling uitvoeren en een op maat gemaakt advies creëren voor toekomstige gelaatsbehandelingen.

De gelaatsbehandeling zelf start met een oppervlakkige reiniging van de huid. Vervolgens wordt de huid dieper gereinigd door middel van een peeling of scrub (indien het huidtype dit toe laat). Hierna volgt een behandeling met warme kompressen. Deze behandelingen zijn een voorbereiding op het verwijderen van onzuiverheden van de huid (comedonen) en/of de eventuele epilatie van het gelaat.

De epilatie van het gelaat kan met filmhars, door middel van threading (draad) of met een pincet uitgevoerd worden. Hierna wordt de gelaatsbehandeling voortgezet met een uitgebreide gelaatsmassage. Dit is een massage met specifieke professionele handelingen. Deze massage stimuleert en verstevigd de huid en zorgt eveneens voor ontspanning van de gelaatsspieren.

Het aanbrengen van een masker is de volgende stap in de gelaatsbehandeling. Dit masker zorgt voor een betere opname van de gebruikte producten. Tot slot wordt er op het einde van de gelaatsbehandeling een dag- of nachtcrème aangebracht.

Soorten Gelaatsbehandelingen:

  • €39,95 Gelaatsbehandeling Basis (oppervlaktereiniging, scrub, verwijderen onzuiverheden, masker, dag- of nachtcreme)

  • €59,95 Gelaatsbehandeling Advanced (oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, gelaatsmassage, dag- of nachtcreme)

  • €69,95 Gelaatsbehandeling de Luxe (oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, masker, gelaatsmassage, oogverzorging, dag- of nachtcreme)

  • Extra toevoeging aan uw behandeling: ampul/serum +€5