Cadeau pakketten

Bij ons kunt u ook terecht voor leuke cadeaupakketten.

Wij hebben mooie pakketten samen gesteld van de bekende merken Loveli, Browtycoon en Famous Names (Dadi Oil) waarmee wij zelf ook in de salon werken. Liever zelf laten kiezen uit een behandeling of producten? Geef hem of haar dan een Salon SanTari cadeaubon.

Cadeaupakket klein €13


Een kant-en-klaar cadeaupakketje met 1 deostick (30 ml) en 1 lipbalmstick. In een schattige cadeauverpakking. Verkrijgbaar in de versies Power of Zen, Fresh Cotton, Sweet Orange, Appleblossom en Sensitive Skin.

 

Cadeaupakket €25


Een kant-en-klaar cadeaupakketje met 1 deostick (30 ml), 1 refill, 1 facewash travel en 1 lipbalm. In een schattige cadeauverpakking. Verkrijgbaar in de versies Power of Zen, Fresh Cotton, Sweet Orange, Apple Blossom en Sensitive Skin.

 

Cadeaupakket Rebel (voor hem) €25


Set van Bodywash Rebel Care (200 ml) en de Rebel Deodorant (75ml), samen in een cadeauverpakking. Het origineelste cadeautje voor hem.

 

Loveli set Body Scrub & Body Cream €25Set van Bodyscrub Ginger (150 ml) en Bodycream Honeysuckle (200 ml).
Deze topcombinatie van scrub en crème maakt je huid weer fluweelzacht! De bodyscrub verwijdert alle dode huidcellen, zodat alle bijzondere voedingsstoffen van de bodycream direct diep in je huid opgenomen kunnen worden.

 

Loveli set Body Wash & Body Oil €25Set van Bodywash Sunny Orange (200 ml) en Body oil Honey Suckle (200 ml).

 

Loveli set Body Oil & Body Scrub €25


Set van Bodyscrub Ginger (150 ml) en Body Oil Honeysuckle (200 ml). Deze topcombinatie van scrub en body oil is dé oplossing voor de super droge huid! De bodyscrub verwijdert alle dode huidcellen, zodat alle vetzuren van de body oil direct diep in je huid opgenomen kunnen worden. 

 

Browtycoon wenkbrauw kit €29,95

 

Met deze kit met kwaliteitsproducten (die wij ook in de salon gebruiken) kun jij je wenkbrauwen perfectioneren.

Inhoud pakket:

 
 

Dadi Rescue Kit €27,50

 

Hebben jouw (droge) handen ook dat beetje extra verzorging nodig? Dan is deze complete Dadi kit wat voor jou.

Vijl eerst je nagels mooi in vorm met de handvijl. Vervolgens scrub je jouw handen met de dadi scrub. Dan breng je de dadi oil aan op je nagelriemen en eventuele droge plekken en sluit af met de dadi lotion.

13 gecertificeerde natuurlijke oliën die hun werk doen voor jouw huid. Het is niet vet, trekt snel in, hydrateerd en verzorgd. Uiteraard mooi en met zorg verpakt.

 

Cadeaubon

Origineel & Bruikbaar

Wilt u iemand in de watten leggen of bent u op zoek naar een leuk, origineel en bruikbaar verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Salon SanTari biedt de uitkomst! Deze zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag (of de gekozen behandeling) en worden uiteraard leuk verpakt.