All-In-One Brow Class

"Become a Brow Stylist"

De All-In-One Brow Class is een basistraining voor iedereen die de ambitie heeft om wenkbrauwstyliste te worden. Er is dus geen ervaring of vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan deze cursus. Tijdens deze training leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een perfecte wenkbrauwbehandeling uit te voeren. Na deze cursus zul je in staat zijn om jezelf verder te ontwikkelen en de ervaring op te gaan doen in de praktijk. Let wel: Veel oefening baart kunst.

Wij zijn een erkend opleidingspunt voor het prachtige merk Supercilium Henna, waar je tijdens je cursus mee leert werken. Henna wordt gebruikt om zowel de wenkbrauwharen als de huid te kleuren. Het verschil met normale wenkbrauwverf is dat het langer blijft zitten en betere grijsdekking biedt. Op de huid kan de henna 5 tot 14 dagen blijven zitten (afhankelijk van de vetheid van de huid en medicijn gebruik) en in de wenkbrauwharen tot 8 weken. Supercilium Henna is ontwikkeld voor de professionele markt en levert prachtige resultaten! 

Je ontvangt een uitgebreid starterspakket van Supercilium en Intensive verf. Een wax pakket is niet inbegrepen.

All-In-One Brow Class €499,- excl. 21% BTW
(incl Supercilium starterskit twv €119,-  incl Intensive Starterskit twv €54.40, Theorie, Lunch & Certificaat)
 

Inhoud van de training:

  1. Uitleg van het starterspakket
  2. Theorie:

Programma van de training: Ontvangst. Theorie en uitleg over de starterspakketten. Oefenen op het eerste model onder begeleiding. Korte pauze. We gaan verder met het oefenen op het tweede model. Een extra vragenronde. Einde van de trainingsdag en ontvangst van het certificaat.

 Inhoud Supercilium starterskit 

Inhoud Intensive starterskit 

  • 2 kleuren Intensive verf
  • Angled Brush
  • Dappendish
  • Ontwikkelaar
  • Pincet
  • Schaartje
  • Mascara brushes 5x
  • Applicators 5x


De cursus is een praktijkgerichte training. Na de cursus kunt u voor vragen altijd nog bij ons terecht. U heeft voor deze workshop 2 modellen nodig, hier dient u zelf voor te zorgen. De gehele workshop duurt ongeveer 8 uur.

Niet inbegrepen in deze cursus: Threading, Brow Mapping, Brow Lamination. Deze masterclasses zijn los te boeken.

We werken met kleine groepen van maximaal 2 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl. Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).

Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.