Algemene voorwaarden SPMU

Het coveren van oude SPMU

Indien u ergens anders permanente make-up heeft laten uitvoeren dient u een foto door te mailen naar info@salonsantari.nl zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is of dat wij u eerst moeten verwijzen naar een laserkliniek.

U betaalt een nieuwe behandeling en niet een bijwerking wanneer u reeds permanente make-up vanuit een andere salon heeft. Meld bij het maken van een afspraak dat u al eens SPMU heeft laten zetten.

Heeft u permanente make-up die gelaserd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan kan worden tijdens uw geplande afspraak, dan verliest u uw aanbetaling.

Soms is er een extra nabehandeling nodig welke niet bij de prijs is inbegrepen. Een extra nabehandeling kost afhankelijk van de behandeling vanaf € 50,- tot € 100,-. Een nabehandeling moet altijd binnen 6 weken na de behandeling plaatsvinden. Hiervoor zijn geen uitzonderingen mogelijk ook niet door overmacht. Na 6 weken worden er extra kosten berekend.

Er word gewerkt op een levende huid met verschillende huidtypes. Vooraf is er niet zichtbaar of de huid het pigment vast houd of afstoot. Afstoot komt bijna niet voor maar wanneer dit wel het geval is kan het betaalde bedrag niet worden terug gevorderd.

Indien de oude SPMU niet of nauwelijks meer zichtbaar is, kan er geen bijwerking meer worden uitgevoerd. In dat geval moet er een afspraak gemaakt worden voor het opnieuw opzetten van de SPMU. Wacht dus niet te lang met uw bijwerking en reserveer op tijd. 

Bijwerk prijzen zijn alleen geldig voor SPMU die door Salon SanTari is opgezet. Wanneer u bestaande SPMU wilt bijwerken/corrigeren betaald u de eerste keer de prijs voor een nieuwe zetting. Meld bij het maken van een afspraak dat u al eens SPMU heeft laten zetten.

Wij hanteren een leeftijdsgrens vanaf 18 jaar. Onder deze leeftijd is het bij ons niet mogelijk om permanente make up te laten plaatsen. Bij twijfel zal er om legitimatie worden gevraagd. Wanneer een klant geen 18 blijkt te zijn dient de gereserveerde behandeling wel volledig voldaan te worden om de gereserveerde tijd te bekostigen.

Externe factoren zoals peeling, scrubs en blootstelling aan te veel zon hebben invloed op de duurzaamheid van het behandelde gebied. Om de kleur van uw SPMU optimaal te behouden wordt het sterk aangeraden om een touch-up behandeling binnen de aangegeven periode te laten uitvoeren. De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer uw SPMU daarom elke dag in met zonnebrandcrème om verkleuring te voorkomen.