Prijzen Wimperextensions One By One

 

Prijzen Volume Lashes/Wimperextensions 2D

Prijzen Volume Lashes/Wimperextensions 3D

Prijzen Volume Lashes/Wimperextensions 4D/5D

Voor speciale lashes zoals: Glitter lashes, Two Tone lashes, Color lashes of Rhinestone lashes wordt een meerprijs van €5 berekend.

Verwijderen van uw wimperextensions door Salon SanTari geplaatst: €10

Verwijderen van uw wimperextensions door een andere salon geplaatst: €17,50 

* Indien er weinig of bijna geen extensions meer op de de natuurlijke wimpers aanwezig zijn (minder dan 75%) tijdens de refill behandeling, wordt er een nieuwe set prijs berekend. Wanneer de uitgroei dermate groot is, waardoor er een groot verschil zichtbaar zou zijn tussen de oude en nieuw geplaatste wimperextensions, dan wordt er een meerprijs berekend. Deze meerprijs wordt gebaseerd op de extra tijd die de behandeling in beslag zal nemen. Dit kan dus betekenen dat wanneer u voor een refill behandeling van 3 weken komt, er een prijs wordt berekend van een refill behandeling van 4 weken.  

Gelieve onopgemaakt op de afspraak te verschijnen en geen contactlenzen te dragen tijdens de behandeling. Wanneer er oog make-up verwijderd dient te worden tijdens de behandeling, wordt de desbetreffende tijd gecompenseerd met de behandeling en wordt er €10 extra in rekening gebracht.


Elleebana One Shot Lash Lift

Prijzen losse modules wimpers & wenkbrauwen

De gemelde prijzen zijn in euro's, inclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen en druk- of typfouten. Betaling dient contant te worden voldaan.