IBX is een nieuw en revolutionair systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en natuurlijke nagels sterker te maken!

IBX is de enige in zijn soort! IBX werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop (zoals nagellakverharders etc). IBX wordt uitgehard met LED- of UV-licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk dat deze lagen met elkaar verbindt. Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel. IBX kan onder alle afweekbare gelpolishproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken, waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen.

Resultaten IBX:

Het is geschikt voor mannen en vrouwen, handen en voeten en zelfs kappers, horecapersoneel en verpleegkundigen.

Dadi'Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit (gaat delaminatie, breken, splijten van de nagelplaat tegen), stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem. Dadi'Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt 21 gecertificeerde organische oliën samen, waarvan de belangrijkste zijn:
Avocado-olie, bevat veel vitamine A en D.
Extra vergine olijfolie voor het remmen van ontstekingen.
Jojoba-olie, om diep door te kunnen dringen.
Natuurlijke vitamine E aan toegevoegd, een krachtig antioxidant.
De 21 oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren, te verzachten en het heeft een heerlijke geur!